Smart TV för ny TV-upplevelse

Hur vi tittar på TV har de senaste åren förändrats. Det blir mer och mer populärt att gå över från linjär-TV till att titta på filmer och serier via streamingtjänster.

Det sker ofta på en smart-TV men man kan göra mycket mer än så med en smart-TV. I år hade 66 procent av svenskar mellan 16 och 85 år en internetuppkopplad TV, en ökning med sju procentenheter från år 2020.

Ny hemupplevelse

Mer och mer i våra hem blir uppkopplade mot internet. Även många TV-apparater är det. Men förutom att se på filmer och serier har smart-TV blivit en del av det smarta hemmet. I detta hem kan du kontrollera lampor, eluttag och larm och med en smart-TV kommer du via appar kunna kontrollera dessa och till och med via din röst men också automatisera dessa.

Det är enkelt att bygga upp ett smart hem. I elektronikbutiker som CDON finns allt du behöver. Det första steget är att köpa en smart-TV. I början kan det känns lite överväldigande med så många alternativ men det finns hjälp att få. Om du inte vet exakt vad du vill ha eller vad som finns på marknaden finns det sidor med nyheter där du kan få hjälp.