Fixa till det mysigt i biorummet

Nu kanske du frågar dig: vem har ett biorum?, och svaret på den frågan är: alla som har ett vardagsrum eller ens ett sovrum.

Du behöver inte ha specialbeställda biofåtöljer, en projektor som täcker hela väggen eller en popcornmaskin. Allt du behöver är en skön sittplats, en skärm av något slag, och en mysig stämning. Här kommer några tips som gör din bio-upplevelse ännu bättre, på hemmaplan!

Biomys hemma

Som vi redan pekat på så är det viktigt att ha en skärm av något slag, för att kunna spela upp filmen, och här spelar storleken ingen större roll. Det är även nödvändigt att ha något bekvämt att sitta på, oavsett om det handlar om en soffa eller om du släpat ut din bäddmadrass och sängkläder till vart än skärmen befinner sig.

Ett tipsen är att ta med dig goda snacks, och dessa kan du antingen köpa eller göra själv. Ett annat tips är att omringa dig med likasinnade nära och kära. Ett tredje tips, som endast går att applicera på hemmaplan, är att ha så mycket kuddar som möjligt. Här får du välja och vraka, men att hitta något online kan förstås underlätta. Att därtill välja kuddar med positiva budskap som ger dig en trygg känsla är ännu bättre.

Ha det så mysigt!